Головний зміст

IMG 3450 2Сьогодні Київський районний суд міста Одеси відвідали представники Рівненського районного суду Рівненської області з метою ознайомлення з впровадженням та результатами діяльності проекту «Електронний суд».

 

 

 

 

 Суддя Рівненського районного суду Рівненської області Христина Гладишева, керівник апарату Іван Бабич, помічник судді Роман Кушнір, та головний спеціаліст з IT Сергій Мазур ознайомилися з роботою структурних підрозділів суду та функціонуванням електронного документообігу.

 

 

IMG_3072.jpg

 

 

Судді Київського районного суду м.Одеси Володимир Петренко, Павло Прохоров та Оксана Куриленко розповіли гостям про основні новації, які запроваджено в суді.

 

 

IMG_3034.jpg

 

 

«Протягом 2016 року співробітниками Київського районного суду м. Одеси були проведені численні заходи, спрямовані на дослідження та виявлення переваг «Електронного суду». Зокрема, важливими були ознайомчий візит представників судової влади до Боснії та Герцеговини, метою якого був обмін досвідом саме з запровадження «Електронного суду», - зазначив суддя Володимир Петренко.

 

 IMG_3045.jpg

 

 

 «Не менш важливим став і  візит до Київського районного суду міста Одеси Надзвичайного і Повноважного Посла США в Україні Марі Йованович, яка була приємно вражена роботою суду», - підкреслила суддя Оксана Куриленко.

 

 

IMG_3038.jpg

 

 

 «Налагоджено співпрацю з Одеським науково-дослідним інститут судових експертиз, тепер ми економимо час на листуванні з експертами в рамках призначення та виконання судових експертиз», - заявив суддя Павло Прохоров.

 

 

IMG_3107.jpg

 

 

IMG_3061.jpg

 

 

В електронному форматі до суду надійшло: 132 обвинувальних актів; 570 клопотань в рамках досудового розслідування; 3257 цивільних справи, з яких: позовних заяв – 2453, 701 заява у порядку наказного провадження та 103 заяви у порядку окремого провадження.

IMG_3129.jpg

 

 

 

IMG_3133.jpg

 

 

 

IMG_3180.jpg

 

 

IMG_3217.jpg

 

 

IMG_3260.jpg

 

 

 Голова  Київського районного суду м.Одеси Сергій Чванкін  розповів представникам Рівненського районного суду Рівненської області про налагодження співпраці зі ЗМІ шляхом створення в суді прес-служби.  «Одним з наших пріоритетних напрямків є не тільки покращення якості здійснення судочинства, а й забезпечення громадянам комфортних умов під час перебування в суді. Ми ніколи не зупиняємося на досягнутому та плануємо влітку запровадити ще кілька новацій», - підсумував голова суду.

 

 

IMG_3380.jpg

 

 

IMG_3344.jpg

 

 

 IMG_3332.jpg

 

 

IMG_3351.jpg

 

 

IMG_3352.jpg

 

 

IMG_3365.jpg

 

 

IMG_3416.jpg

 

 

IMG_3422.jpg

 

 

Суддя Рівненського районного суду Рівненської області Христина Гладишева подякувала за інформативний прийом та зазначила, що перевагою Київського районного суду міста Одеси є організована  та злагоджена командна робота, результати якої сьогодні було продемонстровано.

 

 

 IMG_3450.jpg