Головний зміст

ssНа цьому тижні суддя Київського районного суду м. Одеси позбавив прав 3 водіїв за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів.

 

 

 

 

 

Так, 13.04.2017 року один з водіїв рухався на транспортному засобі «IVECO EUROCARGO» по вул. Чорноморського козацтва в м. Одесі та скоїв наїзд на дерево. В результаті зіткнення автомобіль відкинуло на транспортний засіб «MITSUBISHI GALANT».

 

Інший водій, 12.04.2017 року рухався на транспортному засобі «ЗАЗ 1102» по вул. Ільфа і Петрова в м. Одесі та допустив зіткнення з автомобілем «HYUNDAI I 20», в результаті чого транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

 

Третій водій, 04.04.2017 року рухався на транспортному засобі «ГАЗ 3302» по вул. пр.-т. Богоявленський в м. Миколаєві та скоїв наїзд на припаркований автомобіль «VOLKSWAGEN JETTA», після чого зник з місця ДТП.

 

Суддя, розглянувши матеріали адміністративної справи, прийняв рішення про накладення на водіїв адміністративного стягнення у вигляді позбавлення права керування транспортними засобами на строк 6 місяців.

 

Зазначимо, що постанови суду ще не набрали чинності.