Головний зміст

jfjНаразі Координаційний центр з надання правової допомоги працює без директора: його обов’язки тимчасово виконує Олексій Бонюк. Конкурс на зайняття вакантної посади директора ще не оголошено.

 

 

 

 

Кабінет Міністрів Постановою №585 вніс зміни до пункту 16 Положення про Координаційний центр з надання правової допомоги, що стосуються очільника центру.

 

 

Визначено, що директором Координаційного центру може бути особа, яка має вищу освіту другого рівня за ступенем магістра за галуззю знань "Право"/"Управління та адміністрування"/"Публічне управління та адміністрування"/"Міжнародні відносини". Претендент на посаду директора повинен мати досвід роботи не менше трьох років на керівних посадах в органах державної влади та/або місцевого самоврядування та/або керівних посадах на підприємствах, в установах та організаціях незалежно від форми власності. Окрім того, у галузі права він повинен пропрацювати не менше 5 років. Як і для всіх посад державного управління вільне володіння державною мовою є обов’язковим.