Головний зміст

sud 24 1 650x410Сьогодні Київський районний суд м. Одеси позбавив 6 одеситів права керування всіма транспортними засобами строком на 1 рік.

 

 

 

 

 

 

 

П’ятеро водіїв залишились без прав внаслідок керування авто в стані алкогольного сп’яніння. Двоє з них відмовились від проходження  огляду за допомогою алко-тестеру «Драгер», однак це не звільняє їх від адміністративної відповідальності. Зазначимо, що всі правопорушники з’явились в судове засідання та визнали свою вину.

 

Ще одного одесита позбавили водійських прав через скоєння ДТП та залишення місця дорожньо-транспортної пригоди.

 

Так, 30 червня 2017 року чоловік  рухався по вул. Ак. Вільямса в Одесі на автомобілі «Toyota RAV4», який він взяв у знайомої свого друга.  Не обравши безпечного бокового інтервалу чоловік наїхав на припаркований автомобіль «Honda Accord», від чого той відскочив на дерево. В результаті автомобілі отримали механічні пошкодження.

 

Через декілька хвилин на місце ДТП підійшов власник припаркованого авто. Винуватець ДТП запропонував відшкодувати понесені збитки, на підтвердження чого передав технічний паспорт та ключі від автомобіля. Після цього він пішов в невідомому напрямі. Шляхом розшукових заходів поліції вдалося встановити особу правопорушника.

 

Варто зазначити, що постанови суду ще не набрали чинності.