Головний зміст

869817 w 300Київський районний суд м. Одеси розпочав розгляд кримінального провадження за обвинуваченням чоловіка у скоєнні умисного вбивства, крадіжки, незаконного поводження зі зброєю та заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень.

 

 

 

За версією слідства, наприкінці зими 2018 року обвинувачений прийшов в гості до своєї знайомої, яка проживала в квартирі по вул. Середня, аби привітати її з минулим днем народження.

Вже у приміщенні квартири між ними розпочався словесний конфлікт, який переріс у бійку. Чоловік дістав із кишені пістолет і вистрелив в голову потерпілій.

Внаслідок пострілу жінка померла, а обвинувачений зник з місця події.

Однак, незабаром він повернувся, аби приховати сліди злочину та зімітувати розбійний напад. Не зумівши дістати кулю, він відрізав потерпілій голову, яку забрав із собою в поліетиленовому пакеті.

Окрім цього обвинувачений викрав гроші та дорогоцінні прикраси на загальну суму майже 170 тисяч гривень.

Зазначимо, що приблизно через тиждень чоловіка затримали правоохоронці. Під час супроводу він наніс ножове поранення оперативному працівникові у приміщенні райвідділу поліції.

Таким чином, на сьогоднішньому засіданні колегія суддів продовжила обвинуваченому строк тримання під вартою на 60 діб. Судовий розгляд продовжується.