Головний зміст

VKKSUДля цілей формування суддівських досьє Вищою кваліфікаційною комісією суддів України 26 березня 2019 року ухвалено рішення про призначення  тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей для 67 суддів у межах процедури кваліфікаційного оцінювання суддів на відповідність займаній посаді та кваліфікаційного оцінювання у зв’язку з накладенням дисциплінарного стягнення, а також затверджено графік його проведення.

З графіком тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей, зокрема датою та часом його проведення, можна ознайомитися за цим посиланням.

Адреса проведення комп’ютерного тестування: м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9 (Вища кваліфікаційна комісія суддів України).

Реєстрація на тестування розпочнеться о 09 год 30 хв.

Тривалість проведення тестування: з 10 год 00 хв до 17 год 00 хв, перерва – з 13 год 00 хв до 14 год 00 хв.

Адреса проведення інтерв’ю з психологом: м. Київ, вул. Мельникова, 81Б (Національна академія прокуратури України).

Реєстрація на інтерв’ю здійснюватиметься за 30 хвилин до визначеного судді часу. Просимо суддів з’являтися на реєстрацію завчасно.

Тривалість проведення інтерв’ю – до однієї години.

Для реєстрації на комп’ютерне тестування та інтерв’ю з психологом необхідно мати при собі паспорт громадянина України та посвідчення судді.