Головний зміст

800924 w 300До Київського районного суду м. Одеси надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у службовому підробленні (ч. 1 статті 366 Кримінального кодексу України) та сприянні учасникам злочинної організацій (ч. 2 статті 256 Кримінального кодексу України).

 

 

 

 

 За версією слідства, чоловік з 2012 по 2013 рр. перебував на посаді старшого слідчого відділу розслідування кримінальних справ ДПС, а з 2013 по 2014 рр. займав посаду начальника відділу кримінальних розслідувань Міндоходів.

  Так, своїми діями, які виразилися у вилученні та отриманні на підставі запитів органу слідства з митних органів, первинної документації щодо ввозу на митну територію України нафтопродуктів та щодо їх фіктивного вивозу, сприяв учасникам злочинної організації в укритті їх злочинної діяльності та можливості уникнути їм кримінальної відповідальності за вчинені злочини.

Розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив його. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів. Розмір застави складає більше 20 мільйонів гривень.

Звернемо увагу, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.