Головний зміст

ukrainskikh voditeley obyazhut vozit s soboy alkotester24 лютого 2017 року Київський районний суд міста Одеси на три роки позбавив чоловіка водійських прав за повторне протягом року керування автомобіля у нетверезому стані.

 

 

 

 

 

 

 

20 січня 2017 року водій рухався по вул. Академіка Корольова на автомобілі «Nissan Primera» та, не впоравшись з керуванням, скоїв наїзд на автомобіль «Skoda Oktavia», що був припаркований на узбіччі. Внаслідок ДТП постраждали пасажири обох автомобілів. Водій відмовився від проходження медичного огляду для визначення наявності сп’яніння, незважаючи на наявні ознаки: нестійку ходу та запах з ротової порожнини.

Проте відмова від проходження медичного огляду на стан алкогольного сп’яніння не звільняє особу від відповідальності.

Суд також врахував той факт, що вказана особа вже притягувалась до відповідальності за ч.1 ст. 130 КУпАП Київським районним судом міста Одеси у вересні місяці.

Тому, після набрання чинності постанови, водій буде позбавлений права керувати всіма видами транспортних засобів строком на три роки, а також буде зобов’язаний сплатити штраф до державного бюджету у розмірі 20400 гривень.