Головний зміст

1318812.05.2016 року о 10-00 годині у приміщенні Верховного Суду України (вул. П.Орлика, 8, м. Київ) буде проведено спеціальне засідання Ради суддів України з обрання членів Громадської ради. Про це Рада суддів України повідомила на своєму сайті.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Громадська рада при Раді суддів України є постійно діючим колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом, утвореним для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, зокрема, в забезпеченні належних організаційних умов діяльності судів і суддів, утвердженні незалежності суду, забезпеченні заборони втручання в діяльність судді щодо здійснення правосуддя, а також підвищенні рівня довіри суспільства до судової влади, налагодженні ефективної взаємодії органів судової влади з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної судової політики.
 
Рішенням Ради суддів України №3 від 5 лютого 2015 року затверджено Положення про громадську раду при Раді суддів Україні, а також сформовано комісію з добору кандидатів.
 
Нагадуємо, що відповідно до Положення кандидатом особисто подається заява у довільній формі, підписана особисто кандидатом на членство у громадській раді, а також копія документу, який посвідчує особу; біографічна довідка; документ про вищу юридичну освіту; копія трудової книжки.
 
Зазначені документи необхідно подавати до відділу організаційного забезпечення суддівського самоврядування місто Київ, вулиця Липська 18/5, Державно судова адміністрація України. Детальну інформацію можна отримати за телефоном (044) 277 76 31