Головний зміст

rsuУ газетах "Голос України" та "Урядовий кур'єр" від 19 травня 2022 року  опубліковано оголошення про скликання Радою суддів України ХІХ позачергового з'їзду суддів України.

 

 

 

 

Відповідно до частини шостої статті 130 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" оголошення про скликання з’їзду суддів України та питання, що виносяться на його розгляд, мають бути опубліковані в газетах "Голос України" та "Урядовий кур'єр " не пізніше як за тридцять днів до початку роботи з’їзду, а згідно з частиною сьомою статті 130 згаданого Закону в разі, коли з'їзд скликається для обрання членів Вищої ради правосуддя або ВККС України, оголошення має бути опубліковане не пізніше як за 45 днів до початку роботи з'їзду.

Згідно з рішенням Ради суддів України від 12.05.2022 №12 на порядок денний ХІХ позачергового з’їзду суддів України винесено питання: "Про обрання членів Вищої ради правосуддя" та "Про призначення суддів Конституційного Суду України", а проведення з'їзду призначено на 11-13 липня 2022 року у приміщенні Київського апеляційного суду за адресою: м. Київ, вул. Солом'янська, 2а.