Головний зміст

72745Виробник програмного забезпечення  для електронного декларування ТОВ «Міранда» розпочав передачу Національному агентству з питань  запобігання корупції документації, елементів програмного забезпечення та ключів.
 
 
 
 
 
 
 
В НАЗК триває робота щодо невідкладного усунення недоліків, викладених в Експертному висновку Держспецзв’язку щодо захисту Інформаційно-телекомунікаційної системи "Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування".
 
 
 
В цій роботі крім представників розробника – ТОВ «Міранда» та працівників НАЗК беруть участь експерти Держспецзвязку та Державного центру кібербезпеки та кіберзахисту, фахівці Держспецзв’язку, а також експерти ПРООН.  Сьогодні НАЗК звернулась до Програми розвитку ООН в Україні з пропозицією поставити перед Розробником (ТОВ «Міранда») завдання до 22.08.2016 забезпечити передачу до Національного агентства з питань запобігання корупції усієї необхідної документації. 
 
 
Агентство також просить привести положення договору між ПРООН та Державним підприємством «Українські спеціальні системи» у відповідність до українського законодавства. Зокрема, внести зміни до договору оренди серверів, укладеного між ПРООН та Державним підприємством «Українські спеціальні системи» у частині унеможливлення розірвання договору в односторонньому порядку без згоди орендаря та бенефіціара (Національного агентства з питань запобігання корупції).