Головний зміст

treningВчора, 30 листопада, фахівці Національного агентства з питань запобігання корупції провели тренінг щодо оцінки корупційних ризиків та підготовки антикорупційних програм для представників органів влади.

 

 

 

 

 

Як повідомляє прес-служба НАЗК на своєму офіційному сайті, на тренінгу було розглянуто досвід і практичні аспекти здійснення органами влади оцінки корупційних ризиків. Окремим блоком розглядалась підготовка антикорупційних програм юридичних осіб, який представив Голова правління Професійної асоціації корпоративного управління Олександр Окунєв.

 

Член Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Скопич презентував проект «Методології проведення оцінки корупційних ризиків та підготовки антикорупційних програм в органах влади, суб’єктах господарювання державної форми власності». Він зауважив, що при розробці цього документу керувалися принципом єдиного підходу та уніфікації термінів. Очікується, що представники органів влади і державних підприємств зможуть застосувати її при створенні власних антикорупційних програм

 

Участь у тренінгу взяли близько 140 осіб - представників центральних органів влади.