Головний зміст

ti

Сьогодні голова Київського районного суду м.Одеси Сергій Чванкін та суддя Володимир Петренко продовжують брати участь у конференції  «Новий погляд на суддівське самоврядування» в місті Києві.

 

 

 

 

 

 

Учасники конференції перейшли до обговорення теми «Управління якістю роботи суду».

 

kafedra

 

На цій сесії учасники дізнаються про історію вироблення та застосування показників Системи оцінювання роботи суду в Україні, яка спрямована на підвищення якості роботи конкретних судів.

 

Нагадаємо, що конференція організована Програмою USAID реформування сектору юстиції «Нове правосуддя», за підтримки Проекту ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні», Норвезької місії радників з питань верховенства права в Україні та Канадсько-українського Проекту підтримки судової реформи, що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.

 

 

 

chef

 

 

 

Розпочав обговорення Голова ВРЮ Ігор Бенедисюк, який зазначив, що пропонував надати Вищий раді правосуддя координаційні функції. «На сьогоднішній день у нас відпрацьовані питання стосовно електронних процедур, адже у Вищої ради юстиції немає єдиної бази судів та суддів. Позитивним є те, що Вища рада правосуддя буде брати активну участь у формуванні державного бюджету стосовно фінансування судової системи», - зазначив Ігор Бенедисюк.

 

 

 

bened

 

 

petr

 

 

IMG 7532

 

 

IMG 7533

 

 

IMG 7534

 

 

IMG 7556

 

 

IMG 7555

 

 

 

IMG 7548