Головний зміст

dfgdgУ середу, 7 грудня, Євген Стельмах, заступник голови патрульної поліції Одеси, подав прохання про відставку. Він зазначив, що більше не хоче працювати в поліції, тому повертається до адвокатської діяльності.

 

 

 

 

 

 

На своїй сторінці в Facebook Євген Стельмах повідомив наступне:

 

«Сьогодні, 7 грудня, завершується моя державна служба та участь у реформі системи правоохоронних органів України.

 

З початку створення патрульної поліції я долучився до навчання патрульних. В подальшому налагоджував роботу відділу адміністративної практики в управлінні м. Києва. А з серпня 2015 року працював над створенням, організацією та подальшою оптимізацією роботи управління патрульної поліції у м. Одесі.

 

За час роботи в системі Національної поліції, я не став поліцейським. В душі я був і залишаюсь адвокатом. Патрульна поліція м. Одеси, була наче моїм клієнтом. Клієнт повинен завжди приймати рішення самостійно, керуючись порадами та настановами адвоката. Десь я міг впливати на питання, організацію роботи управління і до мене прислухались. А бувало, що ігнорували.

 

Як адвокат мушу сказати про наявність такого поняття як адвокатська таємниця. Тому нехай все негативне, що відбувалося під час моєї роботи в УПП м. Одеси та й участі в реформі взагалі, залишиться адвокатською таємницею, яку я порушувати не в праві. Скажу лише одне, я не хочу далі працювати в поліції. Не бачу в цьому сенсу».