Головний зміст

IMG 5743ГО «Асоціація слідчих суддів України» ініціює внесення змін до   Кримінального кодексу України щодо інституту причетності до злочину.

 

 

 

 

 

 

Проаналізувавши судову практику, рівень та окремі показники  злочинності в Україні, ГО «Асоціація слідчих суддів України» звернула увагу на ряд типових помилок при кваліфікації злочинів за чинними нормами в аспекті інституту причетності до злочину (ч.ч. 6, 7 ст. 27, ст. 198, ст. 396 КК України), неефективного використання потенціалу та превентивних можливостей досліджуваного кримінально-правового інституту.

 

Тому, АССУ пропонує  Загальну частину Кримінального кодексу України доповнити новим Розділом VI-І «Причетність до злочину».

 

Просимо представників судової системи, науковців, адвокатів, юристів та всіх небайдужих долучитися до ініціативи АССУ та  після ознайомлення з розробленими Асоціацією проектом закону, порівняльною таблицею та пояснювальною запискою,  надати свої пропозиції та зауваження до 1 вересня 2017 року на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..court.gov.ua.