Головний зміст

 
 
123kjljgdfПрем'єр-міністр Володимир Гройсман виступає за створення в містах України "Прозорих офісів", що надаватимуть громадянам якнайбільшу кількість можливих адміністративних та соціальних послуг. Про це Голова Уряду заявив під час розгляду питання про реалізацію на території Дніпра, Києва, Львова, Одеси та Харкова пілотних проектів щодо створення центрів надання соціальних послуг у форматі "Прозорий офіс" на засіданні Кабінету Міністрів України у понеділок.
 
 
"Чого би я хотів добитися, - щоби на кожній території були центри адміністративних послуг за принципом організаційної єдності, щоб там було усе, - заявив Володимир Гройсман. - Нам треба, щоби і пенсію могли оформити, і бізнес зареєструвати".
Голова Уряду навів приклад власного досвіду створення чотирьох центрів надання адміністративних послуг, "де можна оформити і пенсію, і субсидію, і бізнес, і зареєструвати, і прописати, і все, що необхідно, зробити"."Зараз потрібно поширювати цей досвід якомога швидше", - зазначив він.
"Я би дуже хотів, щоби по усій Україні був саме такий підхід: щоб людина не бігала по цих чергах, по цих "газовиках", "енергетиках" і так далі. Має бути все в одному місці. Не люди мають бігати і просити, а ті, хто задіяні, чиновники, мають сидіти в одному місці і якісно обслуговувати", - наголосив Прем'єр-міністр.