Головний зміст

ti130 листопада 2016 року голова Київського районного суду м.Одеси Сергій Чванкін провів спільну нараду з представниками прокуратури Одеської області з метою налагодження  електронного обігу документами по кримінальних справах в рамках реалізації проекту «Електронний суд».

 

 

 

Прокуратуру Одеської області представляли: начальник відділу інформатизації  Михайло Бевзюк, начальник секретаріату Катерина Ткаченко та головний спеціаліст відділу кадрів Олександр Андроник.

 

 

IMG 9937

 

 

 

 

 

Співробітники обласної прокуратури відвідали структурні підрозділи суду, де судді Київського районного суду Оксана Куриленко, Павло Прохоров, Геннадій Войтов та працівники апарату продемонстрували процес надходження на електронну адресу суду та реєстрацію судових справ, клопотань та обвинувальних акти в електронному вигляді. Станом на 30 листопада 2016 року до Київського районного суду м.Одеси в електронному вигляді надійшло 335 клопотань в рамках досудового розслідування та  близько 20 обвинувальних актів. В свою чергу, представники прокуратури розповіли про налагодження електронного документообігу між структурними підрозділами прокуратури Одеської області: всі заяви, які надходять до прокуратури, скануються та передаються до виконання відповідальній особі в електронному вигляді. Катерина Ткаченко зазначила, що налагодження плідної співпраці в рамках «Електронного суду» - це важливий крок для досягнення взаємодії та економії часу як суддів, так і прокурорів. І для цього, як у Київського районного суду м.Одеси, так і у прокуратури Одеської області вже є певні напрацювання, які слід реалізувати на практиці.

 

 

IMG 9971

 

IMG 9990

 

IMG 9999

 

IMG 0027

 

IMG 0057 1

 

На завершення зустрічі Сергій Чванкін зазначив: «Не можна займатися «Електронним судом» одну хвилину в день – треба мати перш за все бажання та розуміння важливості цього процесу. Ми налаштовані на діалог та співпрацю і сподіваємося, що разом з прокуратурою Одеської області буде зроблено ще один крок до повноцінного запровадження проекту «Електронний  суд» по всій території України».

 

IMG 0017 1

 

IMG 0090