Головний зміст

IMG 1221Сьогодні голова суду Сергій Чванкін та суддя Володимир Петренко знову навідалися до Орлової Ази Костянтинівни, щоб привітати її з новорічними святами від колективу Київського районного суду міста Одеси.

 

 

 

 

 

Такі візити вже стали традиційними, а судді бажаними гостями в домі почесної одеситки.

 

 

IMG_1220.jpg

 

Героїня розповіла про плани на майбутнє, про участь в суспільному житті міста та свою концертну діяльність. Аза Костянтинівна очолює секцію партизан комітету ветеранів Київського району. Минулого тижня вона брала участь у великому концерті, співаючи у складі муніципального хору «Бойові подруги».

 

 

IMG_1229.jpg

 

 

Судді побажали героїні міцного здоров’я, нових творчих здобутків, довголіття та наснаги, а також пообіцяли навідувати одеську героїню частіше.

 

 

IMG_1232-2.jpg

 

 

Аза Костянтинівна Орлова народилася 20 серпня 1924 року в селі Маяки Одеської області. В 1942 році стала зв'язковою загону ім. Сталіна. Друкувала на друкарській машинці листівки та розклеювала їх по місту, варила їжу для партизан і передавала в катакомби, вела пропаганду в чехословацьких частинах, за їжу вимінювала у них зброю. Була нагороджена орденами "Знак пошани", "За мужність", медаллю "За перемогу над Німеччиною", тощо.