Головний зміст

IMG 1431Сьогодні, 18 червня, презентовано результати роботи ГЦП Одеської області, який вже чотири місяці працює при Київському районному суді міста Одеси. Проект реалізується Асоціацією слідчих суддів України за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя».

Модератором заходу виступив голова Київського районного суду міста Одеси та очільник АССУ Сергій Чванкін.

IMG 1509

 

Партнери проекту, волонтери, співробітники Центру та судді обговорили перші результати діяльності та окреслили подальші перспективи роботи.

IMG 1418

З вітальним словом виступили начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех, голова Київської районної адміністрації Володимир Сушков, голова Спілки юристів Одеської області Олександр Рябець, начальник ТУ ДСА в Одеській області Вячеслав Глущенко.

IMG 1463

IMG 1480

Сергій Чванкін презентував ГЦП Одеської області та його успіхи, зазначивши, що за перші 4 місяці роботи допомогу отримали вже майже 700 громадян Одеси і області.

IMG 1501

IMG 1529

Представники Чугуївського та Татарбунарського громадських центрів правосуддя ознайомили учасників заходу з діяльністю своїх Центрів, адже в Україні наразі діють 3 ГЦП за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя».